comunicació visual a la teva mida

 • ARNAU FREIXAS

  Sóc un dissenyador gràfic i web totalment implicat en el disseny i en el món visual, en creixement i en procés d’aprenentatge continu, més que una feina que és una forma de vida.

  Interessat des de sempre en el món visual, per on vaig començar en el món del carbonet i el dibuix, endinsant-me en la pintura on vaig passar a introduir-me en la fotografia i el Photoshop, per acabar entrant de ple en el disseny gràfic.

  Un cop acabats els meus estudis vaig realitzar les pràctiques a “Eurekakids” ajudant en la preparació de les fotografies a més de dissenyar cartells, bonus descompte, vinils d’aparador, lones,...

  Vaig estar durant un any i mig exercint a l’editorial multimedia “La Communitat” on era el director de disseny i maquetador d’algunes publicacions interactives a més de col·laborar en el disseny de la App Mediazines i fer tasques com banners, mailings,...

  Vaig treballar a l'estudi de disseny "Grafic Art Studio" on dissenyava pàgines web a partir de wordpress a més de realitzar dissenys offline com poden ser tríptics, targetes, desplegables, bosses i altres campanyes publicitàries vàries.

  Seguidament vaig estudiar desenvolupament web, estudiant Html5, CSS3, Javascript, JQuery, Php, My Sql, etc...

  Alhora he estat fent feines com a freelance com ara cartells, cartes, targetes, logos, pàgines webs, disseny web, disseny wordpress, disseny UX/UI, llibrets de CD i projectes corporatius...

  Actualment treballant en marketing digital a Fast Digital WS tan en tasques de disseny i desenvolupament web, mailings, banners, i altres tasques online i offline.

  Domino el llenguatge HTML5, CSS3 i l'implementació en Wordpress incloent el disseny web amb l'intenció d'aprofundir i estudiar fent un postgrau en UX/UI.

  Ofereixo solucions a quasevol problema gràfic que pugui sorgir creant i/o ajustant la imatge i aplicacions derivades de les vostres necessitats.
  Salutacions i que el disseny us acompanyi.